Audums + tekstila krāsa

09:51

Jau toreiz, kad ar bērniem gatavojām ietinamo papīru kartupeļu zīmogu tehnikā, apzvērējos sev noteikti ko līdzīgu pasākt arī ar audumu un tekstila krāsām!

Vakar es to izdarīju. Veicu savu pirmo eksperimentu ar tekstila krāsām!


Un es iemīlējos rezultātā un jau uzreiz zinu, ka atkārtošu procesu vēl un vēl!

Nopirku hobijpreču veikalā tekstila krāsas



Paņēmu bālu kokvilnas audumu un kartupeli, nazīti un darbojos!


Es jau redzu sevi dāvinām Gaujas piparmētru tēju no šāda auduma šūdinātā maišelītī!

...................................................................................................................................................................................................................................................................


Un tad es aizrāvos - paķēru Niklāva uzlīmes, salīmēju vairākās strīpās un pindzelēju!



Un tad vēl atradu tauriņa trafaretu, izgriezu ar skalpeli uz gartona divos variantos



Ja vien Emīlija nebūtu pamodusies, laikam es būtu eksperimentējusi vēl un vēl!!! Tagad atstāju eksperimentus uz citu reizi, bet jums gan iesaku - Tas ir tik vienkārši! Un kolosālais rezultāts cels jūsu pašapziņu!

Šādā tehnikā gatavoti maisiņi tējai, 
rotām, 
Ziemassvētkiem,
nospiedumi uz T - rekliem,
galdauta
iniciāļi uz kabatlakatiņiem
un daudz kur citur
būs superīga, nedārga, oriģināla un ātra dāvana!

P.S. Vakar nosmējos pati par sevi - stundu rakos i-netā meklējot, kā pareizi krāsot ar tekstila krāsām un kā pēc tam tās nostiprināt. Kad neko precīzu neatradu, ieraudzīju, ka viss smalki un sīki ir uzrakstīts uz krāsas burciņām! Eh, kā allaž! Izrādās, ka pats labākais un īstais taču ir tepat blakus! ;)

You Might Also Like

1 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!