Padarītais.

13:38

Tik daudz darbiņa jau padarīts, bet vēl neieblogots un tik daudz darbiņa vēl priekšā! Mans vasaras atvaļinājums kā nesākas, tā nesākas :)!

Lai visiem būtu skaidrs - pat tad, kad blogā rakstu par to, kā no lakata taisīt bikses vai slavinu savu māmuļu, vai atrādu mūsu ģimenītes ikdienu - pat tad esmu darba procesā pildot kādu no pasūtījumiem. Tāpēc ik pa laikam jums tos atrādu, lai jūs smeltu iedvesmu un gūtu idejas. Un, jā, lai jūs izprastu, kādēļ šad tad nepaspēju uzrakstīt kaut ko blogā katru dienu...

Un tātad:
Uz veikalu  "Blēņu Bode" Ogrē aizceļoja šie divi Garie grabuļi:


Šīs čuskulītes un 5 bumbiņas pašiem mazākajiem:



Šis superfeinais Puķu kubs:


Un šī pirātveidīgā attīstošā piramīda:


Kā redziet darba man daudz un rokas dīkā nestāv! Paldies Dievam ārā vēl nav brīnišķīgs laiks un pavasaris lutina manus pasūtītājus ar lietainām dienām! :)))

You Might Also Like

4 comments

  1. Oho, riktīgi pastrādāts!!!!!
    Veiksmi!

    AtbildētDzēst
  2. Kolosāli!
    "Blēņu bode" ir mīlīgs, omulīgs veikaliņš (pati esmu tur pirkusi dāvanas bērniem), un Tavi darinājumi tur ļoti iederēsies. :)

    AtbildētDzēst
  3. Vienkārši apbrīnojami! Tāda sajūta, ka Zaubes mežiņā laiks rit savādāk un diennaktī ir daudz vairāk par 24 stundām!
    Man ļoti patīk Suns-pirāts-piramīda. Viņa ģīmītis ir tik izteiksmīgs!! Un puķu kubs- tā vien gribas paspēlēties!
    Lai veicas arī turpmākajos darbiņos!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!