Reportāža no Annikas jubilejas!

02:30

Bieži vien apmeklētāji manā blogā iegriežas, Googlē meklējot atslēgas vārdus "bērnu ballīte". Tāpēc turpināšu jums reportāžas no katras bērnu ballītes, kur esam bijuši, jo katrā no tām ir vismaz viena laba ideja, ko aizņemties!


A n n i k a s   b a l l ī t e !



Mazajai Annikai palika 1 gadiņš. Kā jau reiz secinājām - šajā vecumā ballīte vairāk domāta radiņiem nekā pašam jubilāram. Un Annikai draugu un radu netrūkst!


Lielākajiem bērniem bija sarūpēta atrakcija no Playtables.lv 
un tas allaž ir nekļūdīgs variants, jo ne tikai saudzē jūsu maciņu ( jārēķinās ar 30-40 LVL, kas manuprāt nav pats dārgākais prieks, sevišķi ja vecāki sarunā "samesties" ), bet ir arī lielisks veids, kā mazajiem atbrīvoties no nemitīgi kūsājošās enerģijas!

Vienīgais ar ko jārēķinās ir diezgan neērtā kurpju vilkšana nost un atpakaļ.... Bet visādi citādi - piepūšamās atrakcijas tiešām sagādā prieku bērniem jau no 1 gada vecuma!


Laikam jebkurā mazu bērnu ballītē viena no TOP nodarbēm ir šūpošanās! Arī Annikas dzimšanas dienā uz šūpolēm visu laiku bija rinda :)!


Annikas mamma Inese bija parūpējusies lai ballītē iesaistītos ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Interesanti bija zīmēt Annikas nākotnes profesiju, bet pavisam aizraujoši bija vērot ludziņu "Sarkangalvīte un vilks" ciemiņu izpildījumā! Inese bija sagatavojusi teicēja tekstu, iedalīja ciemiņiem lomas, iecēla režisoru un tas savukārt  15 minūšu laikā parūpējās par "aktieru" skatuves tērpiem un mizantscēnām! Es no sirds izsmējos! Mani pārsteidza apbrīnojamais vieglums ar kādu lomu izpildītāji uzņēmās lomas - laikam jau nebija pirmā reize, kad nācies stāties aktieru godā ;) !


Un tad kūka ar svecīti un jubilāre brīnišķīgā vakara tērpā, ko darinājusi Ineses draudzene Diāna!


Daudz laimes, Annika!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!