Uz Igauniju.

01:05



Nospriedu, ka nevaru taču aizbraukt un nevienam no jums neko nepateikt! Tātad rīt iespējams dosimies trīsdienītī uz Igauniju. Ceļojums bija plānots jau no jūnija, bet allaž atradās kas svarīgs un neatliekams ko darīt, tāpēc nu esam sagaidījuši rudenīgu slapjdraņķi un dosimies ceļojumā no Zaubes caur Ainažiem un Pērnavu, tad Saaremaa, tad Tallinu un atpakaļ... Tātad - mokoši tuvu jūrai bez iespējas nopeldēties... Esmu saskumusi. Laiks ir briesmīgs! Šuvu Emīlijai kleitas ceļojumam, bet nu plānoju, cik zeķubikses un maiņas bikses ņemt līdzi. Līdzņemamo lietu sarakstā dubultie zandeļu pāri nomaina gumijas zābakus un dvieļi nomaina vējjakas. Nē, nu jau aizrakstījos līdz asarai...

Bet braukt gribās. Kaut vai lai izrautos no ierastā ritma. Un, lai kompensētu Niklāvam izpalikušo Zoo apmeklējumu šogad.

Nevaram vēl izšķirties par braukšanu rīt vai tomēr pirmdien (cerot, ka laikapstākļi uzlabosies).
Ja tomēr izbrauksim rīt - tiekamies bloglandijā pirmdienas vakarā!

P.S. Ja kādam ir pieredze manis pieminētajā maršrutā, lūdzu padalieties ar redzēto un sajusto komentāros!

You Might Also Like

7 comments

  1. Veiksmiigu jums visiem celojumu! ;)
    Galvenais jau kopaabuushanas prieks un iespaidi, nevis laika apstaaklji! :) eva.

    AtbildētDzēst
  2. tā jau saka, ka nav sliktu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs. Bet ja godīgi - Sāremā šādos laikapstākļos būs ļoti pelēka un drūma (es kādreiz biju septembra sākumā - nu diezgan nomācoši pelēks, miglains, izmiris :()
    Saprotu, ka maršruta maiņa būtu neprāts, bet diezgan skaists ir brauciens pa Ziemeļigauniju - tur ir skaisti ūdenskritumi un ir arī lielais pelnu kalns, kurā uzrāpties un izbaudīt vēja spēku - pat lielos gāž no kājām nost :), mazos labāk turēt piesietus...

    Bet jebkurā gadījumā - galvenais pašiem pozitīvu attieksmi un tad jau ceļojums būs izdevies :) Lai veicas...

    AtbildētDzēst
  3. Nu zini, laikam jau saaremaa varētu izslēgt un tiešām doties vairāk uz augšu, ja tu tā saki, man nav iemesla neticēt! Nav jau tā, ka esam saplānojuši visu no a-z - gribējās tikai to salu burvību (vasarā) un meteorīta krāteri + tur ar prāmi jāpārceļas - likās ka mazajiem varētu patikt!
    Bet jums protams taisnība - viss šai pasaulē atkarīgs no attieksmes! Un galvenais jau ir kopā visiem no mājas izkasīties!

    AtbildētDzēst
  4. Laine, galvenais patiešām ir izrauties... mēs ar bērniem vienu sestdienu aizbraucām, mazliet šo to redzējām, tad sāka gāzt kā no spaiņa, visi plāni vējā, bet mēs bijām liamīgi arī par pusi dienas izbraukumā! Būs labi! Jauku ceļojumu! :)

    AtbildētDzēst
  5. te var apskatīties, kā reizi kādreiz ar Impro braucām, te ir arī bildītēs tas, ko pieminēju:
    http://www.impro.lv/?selected=articles&artId=CPIGAUNIJA5

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, Inese! Nolēmām, ka brauksim pirmdien! Tikmēr varēšu kārtīgāk pastudēt info par vietām kurp doties!

    AtbildētDzēst
  7. ... nu i labi. Tagad man prāts mierīgāks. Es jau nobijos, ka būšu novirzījusi jūs no kursa un tagad kaut kur maldīsieties pa Igaunijas šaurajiem plašumiem :)
    Ir labi, ka ir laiciņš pastudēt, galvenais arī kādu karti vajag sameklēt... Nojaušu, ka jums būs fantastisks ceļojums!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!