Dāvinu mūziku!

17:39

Jau vasaras vidū izdomāju, ka Ziemssvētkos saviem lasītājiem vēlos uzdāvināt dziesmiņas no diska, kuru reiz par 0,50 LVL (kādas citas vasaras vidū), izdevās izrakt humpalbodītes disku kastē!!!



Tagad, kad līdz svētkiem palikusi tieši nedēļa, sirsnīgi paziņoju, ka katra/s, kas vēlas dāvanā saņemt 10 visjaukākās Ziemssvētku dziesmiņas no šī diska, droši rakstiet uz e-pastu lapinalaine@inbox.lv  līdz 22.12.2010.! Es tās nosūtīšu atbildes e-pastā pielikumā!

Tās ir klasiskas dziesmiņas, kuras mēs visi esam dzirdējuši amerikāņu kinofilmās un kuras tā vien liek ietīties siltā halātā ar kakao krūzi rokās pie kamīna :D!

Ja starp tradicionālajām, brīnisķīgajām latviešu dziesmiņām vēlaties svētkos palutināt ausis ar pasaules klasiskākajām Ziemssvētku popdziesmiņām, gaidu jūsu epastu!

You Might Also Like

2 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!