Ģeometriskais kubs.

01:44

Man vienmēr ir svētki, ja kubu jomā nākas pašai mest sev izaicinājumu, vai piemēram, uzdurties tēmai, kuru vēl neesmu apspēlējusi iepriekš! Tad vienlīdz liela bauda ir t.s. brainstorms jeb prāta vētra ideju producēšanas stadijā, krāsu piemeklēšana, plakņu saskaņošana un, ja viss iet pa diedziņu, tad arī ideju materializešanās uz plaknēm. Un gandrīz radoši eiforisks ir mirklis, kad kubs izgriezts uz otru pusi, sapildīts un pēdējā mala ar saspraudēm sasprausta - tad jau 90 %-īgi var redzēt gala rezultātu.


Bilžu kvalitāte vidēji apmierinoša - bet pierodiet :D:D:D:D, jo tā būs visu ziemas sezonu!

Taču galvenais nav graudainās bildes - galvenais ir lepnums par padarīto!


Edvarda jautrais kubs.



1gadu un 9 mēnešus vecais Edvards esot dzīvespriecīgs puika! Viņam patīkot grāmatas un pamazām sākot iepatikties arī cipari, teica Edvarda mamma.

Vēl viņa minēja, ka Edvardam ļooooti patīk bumbas!


Un dzīvnieki viņam patīkot! Te zaķēns, kuru aiz ausīm, gluži kā cirkā, var izvilkt laukā no "cepures", apakšā ieraugot mazu sirsniņu!


Pirkstu veiklībai - mans līdz šim mīļākais risinājums. Izdevās nopirkt pastingru šņori, tāpēc nu bumbiņas un spolītes ceļošana cauri tunelīšiem ir kļuvusi vairāk telpiska! Uz priekšu, Edvardiņ!


Iespējam vēl ne, bet jau pēc pāris mēnešiem Edvardiņš iemācīsies gan sazīmēt attiecīgo krāsu taisnstūrīšus, gan ievietot tos cieši pieguļošajās kabatās! Tas izaicinājumam!

Un visbeidzot - trīs pamatformas  - kvadrāts, aplis, trīsstūris - visi lipināmi viens uz otra! Edvardam patīkot pētīt un vērot, teica viņa mamma, tāpēc ticu, ka jau pavisam drīz pēc Ziemassvētkiem, kuros paredzēts Edvardiņu iepazīstināt ar kubu, mazais zinātkārais puika pārsteigs savu māmiņu, nosaucot kā katru no formām sauc!


Hip Hip Urrā! Man liels prieks par ieguldīto darbiņu un priecīgo Edvarda māmiņu arīdzan!

You Might Also Like

5 comments

  1. jauki! paldies par jaunām idejām!

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti labs un būs noteikti ļoti noderīgs puikam! :) Labi pastrādāts! :)

    AtbildētDzēst
  3. Šis kubs ir lielisks! Un kā man tas zaķis patīk! :)

    AtbildētDzēst
  4. Darbs, manuprāt, ieguldīts milzonīgs! Un rezultāts ir ļoooooti feins.

    AtbildētDzēst
  5. superīgs kubs - zaķis ir ekselents (man pat prātā neienāca, ka tajā caurumā arī zaķi var ietupināt)...
    ... un viss pārējais - i kabatiņas, ir ģeom.figūras, i skaitļu grāmatiņa, i tas rozā kešaks (tulk. - kaķis :D) - nu feini!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!