Ziemssvētku rotaļu kubs!

18:37

Man allaž mīļas kubu tēmas, kuras iepriekš nav nācies šūt, tāpēc tad, kad uzzināju, ka Andreja mamma vēlas Ziemssvētkos pasniegt mazajam puišelim kubu "Rūķu darbnīca", priekā saberzēju rokas!!!

Viens Ziemas kubs jau reiz tapa, taču veidot īstu zaļ/sarkan/balt/brūnu, gandrīz pēc piparkūkām smaržojošu kubu - tas bija jauns izaicinājums!




Tā nu mazais Andrejs devās uz Rūķu ciemu! Nonācis mazo cilvēciņu ciematā, Andrejs pieklauvēja pie namiņa durvīm: "Tuk, tuk, tuk! Vai te kāds ir?"


"Sveiks, puisēn!"- Andreju sagaidīja divi draiski rūķēni, kas allaž mēdz sacensties darbos un nedarbos - "Tu nāc tieši laikā! Svētku dāvanas gatavojot esam pagalam noguruši - divas palīdzīgas rokas šobrīd ļoti noderētu!"


Andrejam tika iedota rūķu rokasgrāmata un ātri iemācīti galvenie Ziemssvētku sagatavošanās darbi!


 Kad Andrejs bija apguvis Rūķu ciema gudrības, mazie draiskie rūķēni uzdāvināja viņam pašu savu svarīgo darbarīku - Rūķu Burvju Āmurīti! Tieši ar šo Āmurīti rūķi iemanās gan pagatavot brīnišķīgākās dāvanas katram pasaules bērnam, gan uzrakstīt tūkstošiem Ziemassvētku vēstuļu, gan iesaiņot un ietīt kaudzēm rotaļlietu! Nu vai nav viens Burvju Āmurītis?!


 Tā nu Andrejs centās cik varēja palīdzēt rūķēniem sagatavoties Ziemssvētkiem! Un, kad darbi bija paveikti, Andrejs atvadījās no jaunajiem draugiem un, Ziemassvētku Vecīša kamanās ierausies, devās mājup, lai kopā ar māmiņu un tēti iedegtu svecītes svētku eglītē!


Un brīdī, kad Andreja ģimene jau posās naktsmieram, pie loga kāds pieklauvēja! Tas nu gan bija pārsteigums - pie mazā Andreja bija atnācis un īpaši viņam gatavotu dāvanu atnesis viens no viņa labākajiem draugiem Rūķu ciemā!



Priecīgus svētkus, Andrej!!!


Līdz Ziemssvētkiem vēl gandrīz nedēļa - pilnīgi pietiekoši, lai Rūķu rotaļu kubs taptu arī kādā no jūsu mājām! Lai veicas un nepietrūkst pacietības!


You Might Also Like

8 comments

  1. Apbrīnas vērts darbs! Kā parasti! :)

    AtbildētDzēst
  2. nu īsts rūķu šedevrs - mājiņa īpaši patīk :)
    Ļoti jauka dāvana!!!

    AtbildētDzēst
  3. Vai nosūtot kubu tiek pievienota arī pasaciņa jeb stāsts?Tā ir kā pievienotā vērtība.

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes! Pasaciņa parasti parādās blogā, kopā ar kuba bildītēm!

    AtbildētDzēst
  5. Nu šitas gan varens veidojums! Cepuri nost un kāju virsū!!! :D

    AtbildētDzēst
  6. Paldies mīļā Laine!

    Kubs gaida rindā uz pakošanu. Kad Andrejs saņems savu pirmo Laines kubu... atsūtīsim bildītes. Šī manta ir izdevusies patiešām, patiešām laba. Kamēr bērni neredz jau vairākas reizes esmu to pa kluso aplūkojusi. :)

    AtbildētDzēst
  7. Ak, vēlreiz paldies, paldies! Un, Santa! Paldies par jauko, mīļo apsveikumu, ko šodien izņēmu no savas pastkastītes!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!