Es ļoti, ļoti vēlos! Un tātad nākamgad arī dabūšu.

03:12

Nu, jā - katrs gads sasniedz savu kulmināciju. Pārdomu, noguruma, skriešanas un cilvēkattiecību kulmināciju! 

Cik žēl to cilvēku, kas principiāli ignorē gadu miju -  viņi sev laupa nozīmīgu psiholoģisko atbrīvošanos no vecajiem grēciņiem un nevajadzīgām saistībām un iespēju uzšķirt jaunu, tīru baltu dzīves lapu, ko nu jau atvēlēt svaigiem - tīrākiem, cēlākiem, drošākiem dzīves mērķiem! 

"Tādiem tiem (mērķiem) jābūt ik dienas, nevis tikai jaunu gadu uzsākot!"- steigsies manu domu pielabot iepriekšminētie ļaudis. 
Jā! Es piekrītu! Tikai, atšķirībā  no jums, mīļie ļaudis, esmu cilvēks parastais :) un nesanāk man gadu, nu vismaz tā nogali, aizvadīt tik šķīsti un svētīgi, lai nākamo gadu negribētos sagaidīt kā tukšu rūtiņu burtnīcu! :D


_______________________________________________________________

Lai nemulsina jūs filo+sofiskais ievads - vēlmes manas, jaunu gadu uzsākot, pavisam piezemētas, loģiskas un taustāmas:


 2011. gada mērķu saraksts.

1. Iegūt savā īpašumā Canon EOS 1000D (Rebel XS)






3. Satikt vaigā vairākus savus blogdraugus jau pirms vasaras, jo...

4. VASARĀ!!! Sarīkot blogdraugu salidojumu Zaubes mežiņā!

5. Regulāri rīkot ar rokdarbiem saistītas labdarības akcijas - ja spējam uzšūt ko tādu, kas noder citiem, kas rokdarboties dažādu iemeslu dēļ nespēj - kālab gan to nedarīt!!!

6. Kaut kur aizceļot (kaut kā Francija man neliek mieru pēc filmas "Good year" noskatīšanās)



7. Nodibināt uzņēmumu un sākt nodarbināt pirmos darbiniekus!

8.  Palaist bērnus dārziņā, ja izšķiršos par 7. punktu

9. Uz gada beigām ieplānot trešo bērniņu - tad atkrīt 7. un 8. punkts

10. Piebarot savu izkāmējušo māsu par vismaz 5 kg :D:D:D

11. Beidzot apdēstīt Zaubes mežiņa pagalmu!!!

12. Nomest vismaz 5 kg (hm... Varbūt vienkārši atdot tos māsai ? :D)


Nu, re - darbiņš visam gadam - katram mēnesim! Un kāds būtu jūsu 2011. gada mērķu saraksts, ja tas būtu jāsastāda 10 minūtēs, kā to darīju es?


Laimīgu Jauno gadu!!!

 

You Might Also Like

16 comments

  1. Plāni ir vareni:) Gribēju pateikt lielu paldies par dalīšanos ar citiem šajā blogā. Sāku lasīt nevainīgi - meklējot čībiņu piegrieztni, bet tagad esmu kļuvusi atkarīga... Tavas pārdomas iedvesmo, liek padomāt. Bet laikam pats svarīgākais personiskais ieguvums ir tas, ka caur šo blogu esmu ieraudzījusi /sadzirdējusi citas mammas, kas ar saviem bērniem ir labprātīgi pārcēlušās uz laukiem, turklāt, tāpat kā es, nebūt nepiekopj lauku iedzīvotāju pamata dzīves veidu. Šajā ziņā es līdz šim jutos ļoti vientuļa, jo mani Rīgas draugi mani pa reizei apbrīnoja, bet nesaprata. Lai Tev izdodas plāni un - laimīgu jauno gadu!

    AtbildētDzēst
  2. Lai noteikti izdodas iecerētais! Un zinu, ka tu noteikti padalīsies ar šo punktu pilnveidošanos:):)

    AtbildētDzēst
  3. Devītais punkts mums kopīgs. :)

    Es vakar tieši apsēdos un sakārtoju savus plauktiņus. Kas ir tas, ko gribu, kas ir jāizdara, ko 12 mēnešos var paspēt.
    Gads solās būs skaists! Un tieši tāds tas arī būs, jo viss ir no mums pašiem atkarīgs.

    Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  4. Sveika!
    Arī es domāju rakstīt šādu sarakstu, un, ko domājies - arī mana saraksta pirmajā vietā ir fotokamera :D Pietiek taču reiz, jau veselu gadu mans uzticamākais draugs ir kamera mobilajā telefonā...
    Jā, jaunais gads solās būt patīkamu pārmaiņu pilns :) Veiksmi un izdošanos Jaunajā!

    AtbildētDzēst
  5. Lielisks ieraksts. Man šis būs parādu atdošanas gads, arī 9. punkts ir spēkā kaut kad pa vasaru, nervu sistēmas sakārtošanas gads, pusmaratona (vai nu VISMAZ minimaratona) skriešanas gads, gads, kad es atgriezīšos apritē ar draudzenēm, kas ir tikpat kā pazudušas no apvāršņa pa šiem gandrīz pieciem gadiem, ko dzīvoju prom no Rīgas, vēstuļu rakstīšanas un jaunu lietu izmēģināšanas gads.
    Ir doma arī par ceļošanu, bet laikam gan visi šie plāni nav apvienojami finanšu dēļ, un tad labāk gatavojos grūtniecībai (atdodot kredītus, lai nav tik šausmīgi jāraujas pirmajos grūtniecības mēnešos, kad man vienmēr ļoti nāk miegs) nekā ceļošanai.
    Ir plāns nomest vismaz 15 kg - tas saskan ar plānu par pusmaratonu, bet skaidrs, ka sagrūsnēšanas gadījumā šis plāns zaudēs prioritāti.
    ĻOTI gribas pabūt Zaubes mežiņā kaut kad vasarā ar citām. Vienmēr, kad braucam uz Cēsīm, Līgatni vai Siguldu, mēs braucam cauri Zaubei, un agrāk man tā ne ar ko neasociējās. Nu jau, man liekas, ļoti, ļoti daudziem Zaube - tās ir Tavas mājas.

    AtbildētDzēst
  6. Māsas barošana izklausās neiespējama, ņemot vērā nesenos notikumus.;) Bet par tiem pārējiem punktiem..Vēl vienu auklējamu enģelīti es ļoti labprāt sagaidītu kopā ar tevi!

    AtbildētDzēst
  7. labs plāns :)
    es ļoti gribu piedalīties Tavā 4.punktā un ja būs laiks, tad arī pievienotos 5.punktam :)

    Lai Tev izdodas!!!

    AtbildētDzēst
  8. Laine un pārējās mīļās meitenes! Lai izdodas piepildīt plānotos sapņus, lai viss nāk viegli un bez liekas cīņas! :) Laimīgu jauno gadu!

    AtbildētDzēst
  9. Jā, man ar laikam jāsaliek visas vēlmes uz vienas baltas lapas. īstenibā jau tāda jauba gada drīzas sākšanās noskaņa jau tā nevilšus manās mājās ir ienākusi - vakar un šodien bija uzradusies iedvesma sakārtot mājas, sašķirot papīrus un visādas citādas lietas, pat sava veida sarakstiņu mazas lapeles jau šodien uzrakstīju ar darāmajiem darbiem un ikdienas lietām, ko nevajadzētu piemirst.
    Nu jau sāklu meklēt lielo balto lapu 10 galvenajām lietām:)
    Lai mums visām vēlmes un sapņi piepildās!

    AtbildētDzēst
  10. Es ar šādu pašu sarakstu sataisīju. Varētu tam pievienot 4. un 5. punktu. Man paveicies, ka foto jau ir un vecītis atnesa jaunu objektīvu - vairs nebūs jālien virsū, jo visu var pievilkt tuvu tuvu. Un tev novēlu ceļojumu un bērniņu un lai ir kamera ar ko visu iemūžināt!

    AtbildētDzēst
  11. Sen vairs sarakstus netaisu. Varbut tapec, ka neko lielu netaisos pagaidam veikt, jo vispirmarakais ir visi 3 berni, kas prasa ieguldijumu.
    Mja, man fochiks ir, bet tas mans darba riks. Priecajos, ka savulaik, labos, saucamos treknos gadus velti neizniekoju, bet iegudiju labu tehniku savai sirds lietai noperkot. Jaunaja gada tieshi veletos vairak fotodarbus, iespeju nopelnit, lai nopelnitu mums beidzot visiem izbraucienu ciemos pie manas masas, kuru neesmu redzejusi gadriz 5 gadus.Man vienkarshi nav naudas tik daudz, lai aizbrauktu uz Franciju, bet vinja berna del nedrikst izbraukt, kamer visas tiesas ar berna tevu nav beigushas:(...

    Patiesiba, tas pat butu izcili, ja varetu...Lasiju sarakstu un pasmaidiju. Jo mana saraksta shogad neka tada nebus. Ka vien veleshanas pec veseliem berniem, pashai justies labak, speku sakartot maju, ceriba, ka darbs vel avize bus, kad atgriezishos pec pedeja berna atvalinajuma tulit janvariin neizradishos lieka viniem, kaut 10 gadus biju noderiga...Un viss.
    Un es zinu, ka nemekleshu nekadu lapu veselam sarakstam, jo manas velmes shim bus visai pieticigas.
    Mums ir katru gadu tradicija - mantota no maniem vecakiem, kad katru gadu pedejaa minute uz lapinjas uzrakstijam veleshanas un tas bija japaspej vel sadedzinat. Ja sadega pilniba - piepildijas.Daunevar past uzrakstit. Tas liek izvertet to, cik tev ir kas svarigi, lai piepilditos..

    AtbildētDzēst
  12. Laimīgu Jauno gadu, Lain!
    Lai piepildās tās īstākās no visām vēlēšanām, jo dažas ir vairāk karstākas par citām....

    Es plānoju(bez visām citām man svarīgajām lietām), beidzot, tuvākajā laikā ielikt blogā materiālu, kas ir saistīts ar Tavu 9.punktu.

    AtbildētDzēst
  13. P.S. :-)
    JA tiesam velies tuvakaja laika iegadaties Canon EOS 1000D vai any citu DSLR kameru ar standarta 18-55mm lecu, nem veraa ka agrak vai velak izjutisi nepieciesamibu pec nopietnakas zoom opcijas un kvalitates(18-55mm lieliska portretiem, tacu lidz ko velesies nice bildidti piem ar brieziem pie Zaubes mezina, bus janem talka vecais labais ziepinieks)) un taa ir bediga diena macinam, leca biezi vien maksa vairak neka kamera pati :-( It seviski Canon lecas..
    Pastav iespeja iegadaties letaku, arii labas kvalitates Sigma lecu, kuras der vairakumam DSLR tad atkal jaieceko vai taa deres tiesi Canon EOS 1000D!

    Eva :-)

    AtbildētDzēst
  14. Nu man padomā iegādāties KITu, kurš iekļau fotoaparāta body + 18-55mm + 70-300mm lēcas. Tāds komplekts ir gan Danai gan Asley no maniem favorītblogiem. Bet es jau ar dīkā nesēžu - mēģinu laiku starp elektrības pārrāvumiem izmantot iespējami lietderīgāk - esmu jau sapratusi, ka man vajag nevis Rebel Xs jeb 1000D, bet gan 500D, jo tas sevī ietver video opciju, kas man par lielu pārsteigumu nav 1000D - pat manā Power Shotiņā ir video opcija - ik pa laikam iefilmēju kādu mazu īsfilmiņu ar mazo izdarībām!

    Un vēl tikmēr sēdēju fotosaitos, kamēr jau acissametu uz Canon 40d - tas tāds nopietnāks izmērā :D Ui, un cenā, protams!

    Un, ja kas - uz foto lietām laikam ļoti attiecas tas mūžsenais teiciens: jo vairāk zini, jo vairāk saproti, ka neko nezini! Pārfrāzējot - jo vairāk iedziļinos tajos verķos, jo vairāk saprotu, ka man ir tiiiiik tumša bilde no tā visa!

    Un tas jau ir izaicinājums - un izaicinājumi man patīk!

    AtbildētDzēst
  15. Kits isteniba tad jau arii skan ka vislabaka ocija! Viss smuki komplektinaa un nav jastuko kur ko un kaa! Tur tev laikam taisniba..Foto pasaule ir tik liela un iespejam parpilna, katra diena nes jauninajumus..
    Reiz viens virs fotografs ieteica nepirkt dargu verki, sak' spogulkameras katru gadu iznak jaunas, bet reti kura izradas labaka par saviem vecakajiem braliem..vins pat ieteica pirkt second hand kameru, apgalvojot, ka spogulkamra ir muziga vertiba, kuru sabojat var tikai objektiva iekluvusas smiltis un/vai udens!!!PAsam esot 8 gadus veca kamera, kuru joprojam izmanto pasakumos kuriem noalgots, piebilstot ka bildes kvalitate un unikalitate atkariga vienigi no cilveka zinasanam, kurs nospiez "klik" podzinu :-)Es gan vinam isti nepiekritu par tam zinasanam, mans secinajums:
    Ar spogulkameru izdodas daudz daudz kvalitativakas bildes nekaa taas kuras uznemtas ar ziepinieku, neatkarigi no kameras modela un ipasnieka zinasanam! Ja runajam par smalko foto makslu, tad gan es padodos..
    Anyway..
    Lai veicas ar tam kameru busanam :-)
    Esmu parliecinata, ka jebkura modela izvele bus pareiza un bildes bus lieliskas..Niks un Emsii jau tagad rulz visas bildees! :-)

    AtbildētDzēst
  16. es tev ļoti iesaku aizbraukt uz Franciju :) es arī turp devos Labs gads iespaidā :) izbraukājos pa filmēšanas vietām, burvīga sajūta :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!